Werkwijze

1. Een goed gesprek

Zonder ergens aan vast te zitten, kunt u bij ons op de koffie komen voor een kennismaking. Tijdens deze kennismaking starten wij een discussie over wat uw visie en wensen zijn, wat er mogelijk is en hoe wij u kunnen adviseren. 

2. Het voorstel

Na ons gesprek gaan wij direct aan de slag om de uitkomst van ons gesprek gedeeltelijk visueel te maken door middel van schetsen, wire frames en verschillende ontwerpen. Deze bestanden worden aan u geleverd met de bijbehorende offerte voor het uitwerken. U kunt ervoor kiezen om samen met ons hier door heen te lopen, of deze zelf in te zien. Als de schetsen niet overeen komen met het gewenste resultaat wordt er door middel van een feedback sessie opnieuw een serie met ontwerpschetsen gemaakt.

3. De tekening

Als de offerte door u is goedgekeurd gaan wij direct van start met het uitwerken van de voorheen geleverde stukken. Voordat de website wordt gebouwd tekenen wij de complete website, in dit stadium kunt u nog alle veranderingen toepassen die u wilt. Zodra de gehele website tekening voldoet aan uw wensen gaan wij door naar de volgende stap, het bouwen.

4. Het bouwen van de website

Het bouwen van de website wordt gedaan door onze programmeur Martijn de Langh. De bouwtijd van de gemiddelde website is twee weken inclusief testen, de bouwtijd varieerd en kan worden aangepast op de wensen van de klant. 

Tijdens de bouwfase krijgt u een prive link naar de huidige staat van de website, u kunt dus live mee kijken naar de updates! Natuurlijk is het altijd leuk om te zien hoe de website stap voor stap tot stand komt. Daar naast krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met het CMS (inhoud beheer systeem) via een afgeschermde omgeving.

5. Cursus inhoudbeheer van uw website

Als uw website klaar is om gevuld te worden gaan wij samen met u door het proces van inhoud toevoegen. U wordt in een korte cursus uitgelegd hoe het gemakkelijke systeem van CDL webservice werkt. Samen met u zetten wij de eerste basis voor uw website, zodat uw website klaar is voor lancering. U krijgt de mogelijkheid om te spelen met het systeem zodat u voordat de site live gaat weet hoe u zonder problemen kan werken aan uw website. 

Maar wat als ik problemen heb met het toevoegen van inhoud?

Het kan natuurlijk voorkomen dat na de installatie het leren werken met uw nieuwe systeem nog niet gemakkelijk gaat. Om u hier bij te helpen biedt CDL webservice een uitgebreide collectie video's aan die de functionaliteit beschrijft. Nog niet duidelijk? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor assistentie.

6. Het online zetten van uw website

Zodra u groen licht geeft voor het live zetten van uw website kan deze binnen een minuut klaarstaan, en dan is het tijd voor feest! Gefeliciteerd met uw gloednieuwe website die u met trots aan al uw relaties en klanten kunt showen!

7. Nazorg

Het kan gebeuren dat er attributen aan uw website zijn die in de loop van de tijd door het snel veranderen van technieken niet meer functioneren zoals geleverd. In dit geval staan wij garant voor het updaten van uw website zodat u zonder problemen verder kan. Ons CMS wordt aangeleverd als een dienst die regelmatig wordt bijgewerkt door het toevoegen van nieuwe functionaliteit of het verbeteren van het gebruiksgemak.